Het Team

Lisanne Both-Vossebelt

Mijn naam is Lisanne Both-Vossebelt. Sinds 2017 samen met mijn man woonachtig in het mooie dorp Wijster. In 2014 afgestudeerd als algemeen Fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen. Na het afstuderen ben ik bij verschillende praktijken aan het werk geweest, en nu sinds een jaar werkzaam in een grote praktijk in de gemeente Meppel. Daarnaast in 2019 ook als zelfstandige begonnen met een fysiotherapiepraktijk vanuit onze woning in Wijster.

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik veel ervaring opgedaan met rugklachten, in 2015 de Orthopedische geneeskunde Cyriax wervelkolom gevolg, waardoor ik veel mensen kan helpen met wervelkolomgerelateerde klachten. U vind meer informatie over deze methode verder op deze site.

Lees meer over Cyriax


lisanne both fysiotherapeut Wijster

Oedeemfysiotherapeut

Sinds 2018 naast algemeen fysiotherapeut ook oedeemfysiotherapeut. Deze opleiding gevolgd via de Vodderschool te Groningen.

Lees meer over oedeemtherapie


pieter both fysiotherapie wijster

Pieter Both

Mijn naam is Pieter Both, 33 jaar en sinds april 2017 woonachtig in Wijster. Ik ben onwijs trots dat ik samen met mijn vrouw Fysiotherapie Wijster op heb kunnen zetten.

Zelf ben ik geen therapeut, deze kant van de praktijk voert Lisanne uit. Wat doe ik dan wel? Sinds wij gestart zijn in april 2019 houd ik mij bezig met de administratie en promotie van de praktijk. De facturen, brieven en nieuwsberichten zullen dan ook door mij verzorgd worden.

Het werk voor de praktijk doe ik naast mijn baan als Assistent Supermarkt Manager bij Lidl. Hier ben ik met veel plezier werkzaam sinds februari 2017. Daarnaast maak ik deel uit van het bestuur van de gymnastiekvereniging van Wijster, SGV Wijster.

Voor iedere behandeling

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Neem contact op