Fysiotherapie Wijster

Wij zijn als praktijk en als therapeut aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Genootschap Fysiotherapie (KNGF).  Daarnaast ook BIG-geregistreerd als (oedeem-) fysiotherapeut en voldoe ik aan de eisen van het Keurmerk Fysiotherapie (kwaliteitsregister). Door het volgen van opleidingen, cursussen en bijscholingen kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Kenmerken

Bij Fysiotherapie Wijster helpt uw fysiotherapeut u om zo goed en prettig mogelijk te kunnen blijven bewegen en funcioneren in het dagelijks leven. Dit doen wij door onze therapieën en specialisaties toe te passen bij lichamelijke klachten en/of oedeemproblematiek. Dit kan bijvoorbeeld door manuele therapie of oedeemfysiotherapie.

  • Flexibele afspraaktijden, ook avonduren of in het weekend
  • Afspraak in veel gevallen zonder verwijzing mogelijk
  • Afspraak in praktijk of bij u thuis
  • Geen contracten zorgverzekeraars
  • Kwaliteitsgarantie door registratie Keurmerk FysioherapieVisie en Missie

De missie van onze praktijk is om professionele, goede en persoonlijke fysiotherapeutische zorg te verlenen, en daarbij de kijken en luisteren naar de wensen van de bewegende mensen en hulp de bieden in hun dagelijkse bezigheden zoals thuis, werk, sport en vrije tijd.

Met onze specialisaties, behandelmethodes, website en uitstraling geven we mensen binnen onze praktijk in de omgeving van Wijster, Spier en Drijber, de mogelijkheid om dicht bij huis of zelfs aan huis zorg te bieden met minder klachten en belemmeringen en de kwalitieit van leven te behouden en/of te bevorderen.

Kwaliteit

Om kwalitatief goede zorg te kunnen bieden worden hoge eisen gesteld aan de therapeuten en de praktijkvoering. Zo sta ik als therapeut ingeschreven bij het Keurmerk Fysiotherapie en is de praktijk aangesloten bij het KNGF, worden nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd en worden er met regelmaat na- en bijscholingen gevolgd.Contract vrij

Fysiotherapie Wijster werkt geheel contractvrij. Zorgverzekeraars krijgen steeds meer invloed op de invulling van behandeling fysioherapie i.p.v. dat geschoolde zorgverlener zelf samen met de patient het behandeltraject bepaald. Ze stellen veel voorwaarden en vragen veel administratief werk. We zetten ons graag in om mensen van hun klachten af te helpen, zonder de onnodige belasting die een zorgverzekeraar bij de zorgverlener neerlegt. Daarom werken wij contract vrij.

Is een contractvrije fysiotherapeut wel goed?

In Nederland staan alle fysiotherapeuten verplicht in het Register voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, BIG-register. Hierin staat of een persoon bevoegd is om te werken als fysiotherapeut. Hiervoor gelden bepaalde opleidings- en gedragseisen.  Een therapeut die werkt zonder contracten  moet ook aan deze eisen voldoende. Om in het BIG-register te blijven is de therapeut verplicht zich bij te scholen en een verplicht aantal uren als therapeut te werken. Daarnaast is er nog het Keurmerk fysiotherapie, waar iedere therapeut zich vrijwillig kan inschrijven. Fysiotherapie Wijster voldoet aan al deze voorwaarden.

Bij een contractvrije therapeut moet u de factuur van uw behandeling eerst zelf betalen aan de zorgverlener, en kunt u deze daarna indienen bij uw zorgverzekeraar. U krijgt dan afhankelijk van uw zorgverzekering een deel of het gehele bedrag vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgpolis.

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Wijster?

Fysiotherapie Wijster is een kleinschalige praktijk, waar u direct contact onderhoudt met uw Fysiotherapeut. U hoeft bij ons uw verhaal niet meerdere malen te doen, bij Fysiotherapie Wijster heeft u altijd dezelfde therapeut! Naast behandeling in onze praktijk kan Fysiotherapie Wijster ook bij u aan huis komen. Dus kunt u om bepaalde redenen niet naar de praktijk komen, dan kan Fysiotherapie Wijster u toch van dienst zijn!

Fysiotherapie Wijster werkt contractvrij. Wij besteden graag al onze tijd aan het helpen van onze klanten, zonder onnodige belasting die zorgverzekeraars bij ons neerleggen. Het grote verschil voor u is dat u de factuur die u ontvangt eerst zelf moet voldoen, waarna u deze in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar. Wij raden u aan om goed te kijken wat u vergoed krijgt. Mocht u hier niet uit komen, kan Fysiotherapie Wijster dit ook voor u bekijken.

Voor iedere behandeling

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Neem contact op