Fysiotherapie Wijster

Wij zijn als praktijk en als therapeut aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Genootschap Fysiotherapie (KNGF).  Daarnaast ook BIG-geregistreerd als (oedeem-) fysiotherapeut en voldoe ik aan de eisen van het Keurmerk Fysiotherapie (kwaliteitsregister). Door het volgen van opleidingen, cursussen en bijscholingen kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Kenmerken

Bij Fysiotherapie Wijster helpt uw fysiotherapeut u om zo goed en prettig mogelijk te kunnen blijven bewegen en funcioneren in het dagelijks leven. Dit doen wij door onze therapieën en specialisaties toe te passen bij lichamelijke klachten en/of oedeemproblematiek. Dit kan bijvoorbeeld door manuele therapie of oedeemfysiotherapie.

  • Flexibele afspraaktijden, ook avonduren of in het weekend
  • Afspraak in veel gevallen zonder verwijzing mogelijk
  • Afspraak in praktijk of bij u thuis
  • Kwaliteitsgarantie door registratie Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF)Visie en Missie

De missie van onze praktijk is om professionele, goede en persoonlijke fysiotherapeutische zorg te verlenen, en daarbij de kijken en luisteren naar de wensen van de bewegende mensen en hulp de bieden in hun dagelijkse bezigheden zoals thuis, werk, sport en vrije tijd.

Met onze specialisaties, behandelmethodes, website en uitstraling geven we mensen binnen onze praktijk in de omgeving van Wijster, Spier en Drijber, de mogelijkheid om dicht bij huis of zelfs aan huis zorg te bieden met minder klachten en belemmeringen en de kwalitieit van leven te behouden en/of te bevorderen.

Kwaliteit

Om kwalitatief goede zorg te kunnen bieden worden hoge eisen gesteld aan de therapeuten en de praktijkvoering. Zo sta ik als therapeut ingeschreven bij het Keurmerk Fysiotherapie en is de praktijk aangesloten bij het KNGF, worden nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd en worden er met regelmaat na- en bijscholingen gevolgd.Gecontracteerde zorg

Op dit moment valt Fysiotherapie Wijster nog niet onder gecontracteerde zorg. Wij zijn momenteel druk bezig om vanaf 1 januari 2021 gecontracteerde zorg te bieden. Groot verschil op dit moment is dat u momenteel zelf uw declaratie in moet dienen bij uw zorgverzekering. Vanaf 1 januari wordt dit automatisch verzonden door Fysiotherapie Wijster. Zo heeft u aan de behandeling bij Fysiotherapie Wijster geen administratieve zorg meer.

Het blijft belangrijk goed in de gaten te houden voor hoeveel behandelingen u verzekerd bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als uw behandeling niet (meer) vergoed wordt uit uw verzekering. Fysiotherapie Wijster kan u helpen bij het controleren van uw verzekering!

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Wijster?

Fysiotherapie Wijster is een kleinschalige praktijk, waar u direct contact onderhoudt met uw Fysiotherapeut. U hoeft bij ons uw verhaal niet meerdere malen te doen, bij Fysiotherapie Wijster heeft u altijd dezelfde therapeut! Naast behandeling in onze praktijk kan Fysiotherapie Wijster ook bij u aan huis komen. Dus kunt u om bepaalde redenen niet naar de praktijk komen, dan kan Fysiotherapie Wijster u toch van dienst zijn!

Wij helpen u graag om weer prettig te kunnen bewegen.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Neem contact op